yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Okulumda...
yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Bugün boş günümdü. sabahtan lojmana geçtim ve burada müzik ve radyo dinledim. Köyde yapacak çok bir şey yok. A101 var. Oraya gidip alışveriş yaptım. sonra lojmana geri geldim. Lojmanda üç sistemli dolabımı kullanıyorum ve 220 ile çalıştırdığım bu dolap gayet güzel soğutuyor kar da yapmış içi. Lojmanımdaki bilgisayarımda güzel bir müzik arşivi oluşturdum. Akşama kadar müzik dinliyorum. İron Maiden'ler, Led zeppelin'ler, Gypsy King ve daha niceleri...
yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Karagedik'teyim... Burası bir İç Anadolu köyü...
theodor_malinovski
Kamp II
Hocam lojmana internet bağlatsana.
Karagedik'teyim... Burası bir İç Anadolu köyü...
yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Şu anda mobilden çözüyoruz işi. Yenimahalle'deki evde zaten internet bağlı bir daha masrafa girmeyelim.
Hocam lojmana internet bağlatsana.
Benim ne kadar internetim varsa hepsini yedi canavar uygulama... Sözde kotadan düşmüyordu... TV olayına son verdim İnternetten Radyo dinliyorum. Çok daha az veri harcıyor...Vodafone TV hizmeti sona ediyormuş 31 Mayısta.
hocam okulda wifi yok mu lojmanı kapsamıyor muGünaydııın herkese!...
Lojman uzak kalıyor...hocam okulda wifi yok mu lojmanı kapsamıyor mu
Geçmiş olsun hocam dikkat et. Belin ağrıyorsa bu hafta mobidike izin ver bence.Çok yoruldum... Dinlenmece.
Belim de ağrıyor bir yandan.
TELİF UYARISI: Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur.
SORUMLULUK REDDİ: Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Gezenbilir ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.
GEZENBİLİR SUNUCULARI: Yüksek Teknoloji ve Güvenlik Sistemleriyle Donatılmış, Merkezi Ankara'da Bulunan, YS-308 Yer Sağlayıcı Belge Numaralı ve %100 Yerli Sermayeli VERİTEKNİK Şirketi Tarafından Barındırılmaktadır.