EGEYELI
Ana Kamp
Ynt: Tatanka Gezileri
Cengiz Bey muhtesem bir gezi olmus
Emeginize Saglik
Cengiz Bey muhtesem bir gezi olmus
Emeginize Saglik
EGEYELI' Alıntı:Cengiz Bey muhtesem bir gezi olmus
Emeginize Saglik
gez-bil' Alıntı:Cengiz Abi güzel gezilerinin devamını dilerim. Takipteyim...
yucel59' Alıntı:Bizler de sizin yeni yılınızı kutlarız ;D
Poz vermek için ,çok güzel bir yeri seçmişsiniz ; tebrikler ;D
drares' Alıntı:Cengiz bey Antalya'da yaşama avantajını çok iyi değerlendiriyorsunuz. Her gittiğiniz yerde de kendinize yeni dostlar edinmişsiniz. Ne güzel, karavanlı yaşam bu işte!
Goldwingerr' Alıntı:Merhaba resimler ve gezi yazıları çok güzel martta Antalyada durusmam var.Hava uygun olursa Efsane ile gelecegim.Uygun olursanız tanışıp sohbet etmeyi isterim.
İzmir den selamlar
TELİF UYARISI: Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur.
SORUMLULUK REDDİ: Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Gezenbilir ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.
GEZENBİLİR SUNUCULARI: Yüksek Teknoloji ve Güvenlik Sistemleriyle Donatılmış, Merkezi Ankara'da Bulunan, YS-308 Yer Sağlayıcı Belge Numaralı ve %100 Yerli Sermayeli VERİTEKNİK Şirketi Tarafından Barındırılmaktadır.