sormayın üstadım, maalesef bir süre ayrı kaldık, sizi merak içinde bıraktığım için çok üzgünüm. tekrar bir araya gelebildiğimize çok memnun oldum. ben de sohbetinizi çok özledim. çok selamlar, iyi eğlenceler diliyorum....
Sinan bey, üstadım nerelerdeydiniz yahu.
Salgın günlerinde merak içinde bıraktınız..
Takılacak kimse olmayınca bu kısır mekan, daha da bir sası tad veriyor..
Ben şu an Verona’da elektriksiz bir karavan parkta izolasyonsuz aracımla, bütün öğleden sonrayı sorunsuzca güneş altında geçirdim.
Sihirli kelimeler; açık pencereler, sonuna kadar açık sürgülü ve arka kapı olmakta..
Sanırım herkezin karavanı benim minibüs bazlı emektar kadar havadar değil ?
Sorunsuzluğuma yudumladığım soğuk biram şahidimdir..![]()
TELİF UYARISI: Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur.
SORUMLULUK REDDİ: Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Gezenbilir ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.