Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)
bülent usta' Alıntı:
Tugay abi Kafanızı karıştırmayın Arçelikte direk 12 voltla çalışanı var bunun
Beko'nun da var.
Hatta arçeliğin ve next'in hem 12v aynı zamanda DVD oynatıcısı içinde olanıda var, ama fark fiyatlarda DVD'li 12v arçelik 19 inch (48 cm) 470 TL..
Sunny 48 cm LCD de var 12v fiyatı 350 TL....Yumatu 12v 48 cm LCD 270 TL....
Kamasonic 12v 15-19-22 inch Tavandan açılan LCD televizyonlarda var, fiyatları 350-750 TL arası..
atiladi' Alıntı:
Hatta arçeliğin ve next'in hem 12v aynı zamanda DVD oynatıcısı içinde olanıda var, ama fark fiyatlarda DVD'li 12v arçelik 19 inch (48 cm) 470 TL..
Sunny 48 cm LCD de var 12v fiyatı 350 TL....Yumatu 12v 48 cm LCD 270 TL....
Kamasonic 12v 15-19-22 inch Tavandan açılan LCD televizyonlarda var, fiyatları 350-750 TL arası..
Atilla usta, her zaman ki gibi teferruatlı bilgi için teşekkürler.
Ucuz / pahalı
Acaba nedir bunların farkı?
Bilenler bildiğini yazsın da bizde öğrenelim.
Ucuzdur vardır bir illeti,pahalıdır vardır bir hikmeti derlerdi,bir zamanlar!
Televizyonunuzu LED aydınlatmalısından seçerseniz enerji tüketimi daha az olacaktır. Sadece 220V'luk yerine 12V/220V girişi olan ya da sadece 12V girişi olanı alırsanız doğrudan 12V üzerinden kullanabilirsiniz.
Özgürlüklerle dolu yarınlarda buluşmak dileği ile
OO Sec secebilirsen İlhan abi onda şu var bunda o var bence kura atmalı....
Evet, Bursa'da ticari ilişkimiz olan dizayncılarda değişik fiyat ve model olanlarıda öğrenmiş oldum, sanırım 2 yıl garantisi belgesine güvendiğim bir firmaya seçeceğim.
Evet abi servis ağı geniş,de olmalı her şehir ve ilcede olması gibi
Öğretmenim bu gün bir iveco inceledim ic kısımdaki arka teker üstü davlumbazları yaklaşık 10 cm yüksekliğinde kesmişler şaşırdım nası oluyo yük basmıyormu dedim 4.5 tonu gecersen sürtüyo dedi bu konuda görüşlerinizi alabilirmiyim....
merhaba bende vw volt karavan yapmak istiyorum tavsiye edermisiniz
karavanınızın fotolarını yuklermisiniz
lt 35 2000 model aldım 650 000 km de tamirci motor da problem yok ,garajda 6 yıl beklemiş bir araç karavan a dönüştürme projem var bazıları bunu sat üst model al 2005-2008 gibi bu seni yolda bırakır diyorlar km çook diyorlar. kimisi bunın parası ile 2005-2007 fiat ducato alabilirsin diyorlar ikilemde kaldım yardımcı olursanız sevinirim
lt 35 2000 model aldım 650 000 km de tamirci motor da problem yok ,garajda 6 yıl beklemiş bir araç karavan a dönüştürme projem var bazıları bunu sat üst model al 2005-2008 gibi bu seni yolda bırakır diyorlar km çook diyorlar. kimisi bunın parası ile 2005-2007 fiat ducato alabilirsin diyorlar ikilemde kaldım yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba
2008 ve yukarısını tavsiye ederim.
merhaba bende vw volt karavan yapmak istiyorum tavsiye edermisiniz
karavanınızın fotolarını yuklermisiniz
Kusura bakmayın, geç kaldım
Karavanım bir yıl önce yeni sahibini buldu. Bu sayfada ki kareler de görünmüyor.
Öğretmenim bu gün bir iveco inceledim ic kısımdaki arka teker üstü davlumbazları yaklaşık 10 cm yüksekliğinde kesmişler şaşırdım nası oluyo yük basmıyormu dedim 4.5 tonu gecersen sürtüyo dedi bu konuda görüşlerinizi alabilirmiyim....
Emmim, artık cevabı öğrenmişsin dir
Merhaba. LT35 için son durum nedir? Yani 2003 model bir LT35 almayı düşünüyorum. Tam zamanlı yaşam için tercih edeceğiz eşimle.
Tavsiye edilir mi bu araç?
Merhaba. LT35 için son durum nedir? Yani 2003 model bir LT35 almayı düşünüyorum. Tam zamanlı yaşam için tercih edeceğiz eşimle.
Tavsiye edilir mi bu araç?
Merhaba, düşük km, uygun fiyatlı olursa araç sağlam ama eni dar, bilginize
Ben, model yükselttim, karavanı bir arkadaşıma verdim.