Sn. Maranga44 Paylaşımlar için teşekkürler...
teşekkürler yücel beySn. Maranga44 Paylaşımlar için teşekkürler...
Sn. Maranga44 Paylaşımlar için teşekkürler...
teşekkürler yücel beySn. Maranga44 Paylaşımlar için teşekkürler...
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için evet silifke de almanyadan gelen iki karavancı dostumuz bize çok sıcak davrandılar.ama iletişim zayıf olunca fazla kalamadık.Silifke çevresi bizim hemen her Türkiye gezisinde zevkle kaldığımız yerler. Güzel resimler için teşekkürler. Gezinizin neşeli geçmesini dilerim.
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için .çalınma olaylarına karşı koltukları sökmek çok mantıklı.ama ben bundan sonra bisikletlere kılıf yaptırıp katlayıp karavanın içinde muhafaza etmeyi düşünüyorum.Keyifli bir gezi dilerim.
Bisiklet hırsızlığı için 2 yıldır arkadaşımın önerisini uyguluyorum, seleleri söküp bagajda tutuyorum.
çok teşekkür ederimNe güzel bir seyahat olmuş. iyi eglenceler
çok teşekkür ederim.evet çalışanlar için tatilkısa oluyor mağlesef. katlanır bisiklet çok güzel otomobile karavan here yere kolayca sığıyor.umarım siz budolabınızı kısa sürede çözümlerisiniz.güzel gezi olmuş. darısı başımıza. çalışan insanların gezisi de kısa ve yoğun oluyor böyle tabi..
ben de daha vakit ayırıp 2 hafta önce söktüğüm karavan buzdolabını toplayamadım. hafta sonları bile yoğun geçiyor...
bu arada katlanır bisikletleriniz çok güzel.. bende de var bi tane. sürekli bagajımda gezdiriyorum.
Biz de tern marka aldık ama sizinkiler biraz daha ufak görünüyor. Belki model farkı vardır, belki de fotoğraf nedeniyle yanılıyorumdur.evet haklısınız karavanda kısa süre geçirmek bile bana çok keyif veriyor.özel çalışmam dolayısı ile çok uzun süreli geziler yapamıyorum. beş günlük bir gezi için yaklaşık 2000km yol yaptım ..kullanmasam bile karavınımın olmasından çok memnunum.silifke alanya arasında yol eskiye göre iyi .ama yol bitmemiş.perişan olduk.yol hem çok dar hemde virajlı.katlanır bisikletle karavan sayesinde tanıştım.hayatımın bir parçası oldu. artık az araba kullanıyorum.her gün 13-13 km bisiklet kullanıyorum.ama karavının dışındamı içindemi taşısam karar veremedim.siz ne marka bisiklet aldınız bilmiyorum. bende bir tane dahon bir tane tern var ikisindende çok menumun.iyi geziler haşmet bey
TELİF UYARISI: Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur.
SORUMLULUK REDDİ: Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Gezenbilir ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.