İstanbul- Doğubayazıt- İstanbul II(Ocak 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Arif Hüküm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 235
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,625

Etiketler

Arif Hüküm

Zirve
Yer
İstanbul
Ynt: İstanbul- Doğubayazıt- İstanbul II(Ocak 2012)

murat067' Alıntı:
selamlar...
Sivas Off Road Derneğinin Karseri ve Maraş Off Road ekipleriyle birlikte düzenlemiş olduğu Gürün Off Road etkinliğinin ikinci bölümü (04,02,2012) bu akşam saat 22:30 da Aksu Tv de yayında olacak
AKSU TV FREKANSI 12685.... SR30000 .... POL:H FEC 5/6
Sağol Murat.

gezmen

Karavan Yönetim
Yer
Akhisar

Nemrut'a yazın çıkabilmeye bile çoktan razıyım Arif Bey ;) ; kışın zaten bu olanağım yok!... ;D Kendi adıma ancak mayıs-ekim arası bir dönemi düşünebilirim bu yöreler için.

Cavid Sezen

freediver2009

Ömer Yahşi
Yer
İstanbul

Arif bey gelenekselleşen gezilerinize çekme karavanlı (uzun ve kış şartlarında yapılan) seyahatide ekleyerek bir ilke imza attınız. Sizi tebrik ederim ve affınıza sığınarak kıskandığımı da söylemeden edemeyeceğim.
İş amaçlı seyahatte olduğuma belki de sevinmem gerekiyor. Çünki bu geziyi takip ederken baya bir sabırsızlanır ve sıkıntı yapardım.
İyi ki geç görmüşüm.
Keyifli gezi ve paylaşımlarınızın devamı dileğimle...

gokhan5234

Zirve
Yer
marmaris

arıf hocam helal olsun tarıgın yanına ugradın donuste bekledım bana ugramadın

Arif Hüküm

Zirve
Yer
İstanbul

gezmen' Alıntı:
Nemrut'a yazın çıkabilmeye bile çoktan razıyım Arif Bey ;) ; kışın zaten bu olanağım yok!... ;D Kendi adıma ancak mayıs-ekim arası bir dönemi düşünebilirim bu yöreler için.

Cavid Sezen
Olsun Cavit bey,yazıda bir başka güzel.Önemli olan sağlık, sıhhat.

Arif Hüküm

Zirve
Yer
İstanbul

freediver2009' Alıntı:
Arif bey gelenekselleşen gezilerinize çekme karavanlı (uzun ve kış şartlarında yapılan) seyahatide ekleyerek bir ilke imza attınız. Sizi tebrik ederim ve affınıza sığınarak kıskandığımı da söylemeden edemeyeceğim.
İş amaçlı seyahatte olduğuma belki de sevinmem gerekiyor. Çünki bu geziyi takip ederken baya bir sabırsızlanır ve sıkıntı yapardım.
İyi ki geç görmüşüm.
Keyifli gezi ve paylaşımlarınızın devamı dileğimle...
Aslında bu geziyi yayınlarken amacım biraz insanları kıskandırıp,ateşleyip, yollara düşmesini sağlamak. :D
Bu şekilde karavancılığın yayılmasına katkım olursa sevinirim.

gezmen

Karavan Yönetim
Yer
Akhisar

Arif Hüküm' Alıntı:
Aslında bu geziyi yayınlarken amacım biraz insanları kıskandırıp,ateşleyip, yollara düşmesini sağlamak. :D
Bu şekilde karavancılığın yayılmasına katkım olursa sevinirim.

Günün sözü; alkışlıyor ve teşekkür ediyorum, en azından kendi adıma. :smiley:

Cavid Sezen

Arif Hüküm

Zirve
Yer
İstanbul

gokhan5234' Alıntı:
arıf hocam helal olsun tarıgın yanına ugradın donuste bekledım bana ugramadın
Gökhan hocam, kasıt yok.haberleşmedik, beklediğinizide bilmiyorum.Dönüş yolunda 1gece kalıp devam ettik.
Borçlarım çoğalıyor galiba,bir dahaki sefer söz diyelim...
Selamlar.

Arif Hüküm

Zirve
Yer
İstanbul

Hayallah konu dağıldı biraz...
Devam edelim.
Muradiye'den sonra hava karardı,Çaldıran'ı ve Doğubayazıt'ı geçince,Iğdır'da güvenli bir yerde konaklamak için Tarık'ı aradığımızda bizi bırakmadı.Önce harika bir yemek ikram etti.Ardından kedilerinin davetli olduğu çiğ köfte partisine bizi de dahil ettiler.
Aslında evinin bahçesine karavanı sokmuştuk.Ancak o "misfirlerini karavanda yatırdı dedirtmem" diyerek bizi evinde yatırdı.
Sabahleyin de annesinin hazırladığı harika bir kahvaltıdan sonra Karsa doğru yola düştük..
Tarık ve ailesine bir kez daha teşekkür ederek selam yolluyoruz.

071.jpg

073.jpg

074.jpg

076.jpg

Arif Hüküm

Zirve
Yer
İstanbul

Tarıkı'ın tavsiyesi ile yolumuz üzerindeki Tuzluca tuz madenini geziyoruz.
Madene iş makinaları ve tır bile giriyor. 200-300 metre uzunluğunda galeriler olduğunu söylüyorlar.
İçeride enteresan bir koku var.Yurt dışında benzeri madenler düzenlenerek, içinde otel yapıyorlarmış.Astım hastaları tedavi amaçlı bu otellerde konaklıyor.

081-4.jpg

081-5.jpg

081-6.jpg

081-8.jpg

Arif Hüküm

Zirve
Yer
İstanbul

Bu maden çıkan tuzların rengi biraz daha beyaz olanları hiç bir kimyasal işlemden geçmeden, öğütülerek direk sofra tuzu olarak kullanılıyor.
Tuzlucada bile Rus mimarisi görülüyor.

081-9.jpg

081-10.jpg

082.jpg

Arif Hüküm

Zirve
Yer
İstanbul

Devam ediyoruz
Sınır bölgesindeyiz.Arpaçay, Aras nehri ile birleşip Ermenistan snırını oluşturuyor.Karşı yamaçlar Ermenistan.

083.jpg

083-1.jpg

083-4.jpg

083-2.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

BENZER İÇERİKLER

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
102,657
Kayıtlı Üye Sayımız
171,169
Kaydolan Son Üyemiz
ilker eroğlu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

BENZER İÇERİKLER

ÖNEMLİ UYARILAR
HAYATİ UYARI: Forumlarda yer alan tüm konular sadece referans amaçlıdır ve içeriklerinde hayati risk taşıyan tehlikeli spor ve benzeri özel uğraşılar olabilir. Lütfen forumlarda okumuş olduğunuz spor veya özel uğraşıların uzmanlarından yardım almadan kendi başınıza denemeye çalışmayın. Aksi halde meydana gelebilecek aksiliklerden dolayı gerek forum yöneticileri, gerekse içerik yazarları hiçbir sorumluluk kabul etmeyeceklerdir.

TELİF UYARISI: Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur.

SORUMLULUK REDDİ: Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Gezenbilir ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.

GEZENBİLİR SUNUCULARI: Yüksek Teknoloji ve Güvenlik Sistemleriyle Donatılmış, Merkezi Ankara'da Bulunan, YS-308 Yer Sağlayıcı Belge Numaralı ve %100 Yerli Sermayeli VERİTEKNİK Şirketi Tarafından Barındırılmaktadır.

Copyright © 1999 - 2022 Gezenbilir
DMCA.com Protection Status