ZEUSSSS
Zirve
Ynt: Hatay Balık Avları
erhan abi süpersiniz tebrikler...
by_boran
SEVERİM SERÇELERİ UFAK OLUR PENÇELERİ
harika balıklar ne tarafa gidiyorsunuz aceba ?
ZEUSSSS' Alıntı:
ZEUSSSS' Alıntı:
rüzgarın ve havanın durumuna göre her yere gidebiliyorum...konacıkla keldağ sınırına kadar belli meralar var oraları tercih ediyorum....
by_boran' Alıntı:
harika balıklar ne tarafa gidiyorsunuz aceba ?
sıklıkla jig le balık avı yada troling şeklinde av yapıyoruz..
by_boran
SEVERİM SERÇELERİ UFAK OLUR PENÇELERİ
inşallah bir gün beraberde avlanırız
mayıs yada haziran gibi uygun olursanız beraber avlanırız...by_boran' Alıntı:inşallah bir gün beraberde avlanırız
Selamlar, beklerim yerim,atatürk caddesinde asem spor merkezi gündüz satlari uygun oluyorum...by_boran' Alıntı:ben antakyada oturuyorum inşallah tanışıp görüşürüz
TELİF UYARISI: Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur.
SORUMLULUK REDDİ: Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Gezenbilir ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.
GEZENBİLİR SUNUCULARI: Yüksek Teknoloji ve Güvenlik Sistemleriyle Donatılmış, Merkezi Ankara'da Bulunan, YS-308 Yer Sağlayıcı Belge Numaralı ve %100 Yerli Sermayeli VERİTEKNİK Şirketi Tarafından Barındırılmaktadır.