smlhyk' Alıntı:Elinize sağlık. Bu resimlerdeki balık figürünün özel bir anlamı var mı ?
mhmtabi' Alıntı:Her iki Çöl Kartalı'na da teşekkürler.
fıat' Alıntı:Tebrikler, ilgiyle takip ediyoruz...
RÜZGAR' Alıntı:Çöl Kartalı nın aslında Çöl Kartalları olarak gözlerimizi şenlendirdiği eserlerini gerçekten çok beğendim.
Sanırım kübizmin "büyük usta"sı hayatta olsaydı o da katılırdı bu görüşüme.
Sergilerinizi kaçırdığım için üzgünüm.Umudum sonrakilerde..
Kutlarım...
Aliço' Alıntı:Ellerinize, gönüllerinize sağlık.
Umarım sergilerinizde ellerinizi sıkma fırsatı bulurum.
Sevgilerimle,
centilmen' Alıntı:Kartallar yüksek uçarmış, aynı zamanda güzelde üretmişler. Zevkle izledim.
fsirin' Alıntı:Her ikinizi de tekbrik ediyoruz çok güzel çalışmalar.![]()
berkcantp' Alıntı:Çöl kartalları, bu yönde çalışmalarınızı bilmiyordum, çok güzeller, tebrikler.
TELİF UYARISI: Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur.
SORUMLULUK REDDİ: Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Gezenbilir ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.