oguz1134' Alıntı:debriyaj bilyasından..
daikin seti arkadaşım vasıtası ile karsız 700'e aldım..240mmlik..ufak ve markasızı satılıyor genelde piyasada..
maslakta bir toptancıdan geldi..? yerini bilmiyorum..
son zaman biraz red linede kullandım.. ??? turbo basıncım 1,8 bardan 1 'e indi haliyle de çekiş mekiş gittiiyiçe bitsin bakarız falan derken yag fışkırtmaya vede fışkıran yaglar dolayısı ilede yag eksiltme başladı sol taraftan vakumlu kelebek boğazından da yag gelmeye başladı bu turbodan sonra oldu..o yetmiyor gibi arka krank keceside yag sızdırmaya başlayınca motoru kucaklamak zorunda kaldım..
bu arabanın fiyatından da piyasasından da cakmıyormuşum..füme ..koyu gri olandan vardı bir tane cok temizdi ama..kapagı sorunlu idi itiçi yuvası kırmış..kilisten ,suriyeden her yerden kapak yanlış geldi geri gitti 1 ay sürrdü..adamda aracı satmış..mayısta..38' e ..alan adamda yapılmasını bekliyor..kapora vermiş..satan cayacak diye korkuyor..ilğinç bir durumdu..benim mantığıma görede kapagı degişen araca o para cok tu ..ben görmedim..ama alan ucuza iyi araba aldım..demiş..bende gülmüştüm.. ???
adam haklıymış..![]()
TELİF UYARISI: Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur.
SORUMLULUK REDDİ: Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Gezenbilir ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.
GEZENBİLİR SUNUCULARI: Yüksek Teknoloji ve Güvenlik Sistemleriyle Donatılmış, Merkezi Ankara'da Bulunan, YS-308 Yer Sağlayıcı Belge Numaralı ve %100 Yerli Sermayeli VERİTEKNİK Şirketi Tarafından Barındırılmaktadır.