1-15 temmuz giresun-gürcistan tavsiyeleriniz

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan itfaiyeci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,243

itfaiyeci

dostluk kazansın
Mesajlar
366
Tepkime Puanı
7
Yer
karagümrük
merhaba 1-15 temmuz trasporter aracım ile hanım ben 4 çocuk giresun sahilden gürcistana orda depoyu fulleyip iç bölgelerden dönerek sivas koyulhisarda noktayı koymak istiyorum yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum 1.mesele araç babamın üstüne sınır geçişim nasıl olacak
2.konaklama mümkünse araç içinde olacak
3.yeme içme en ucuzundan kendi imkakanlarımızla herhalde bim heryerde var özel yemekler hariç
vb.
 

Etiketler

silwer_82

Yeni Üye
Mesajlar
5
Tepkime Puanı
0
Ynt: 1-15 temmuz giresun-gürcistan tavsiyeleriniz

Kardeş ben de Karagümrük'ten yola çıkıp Giresun'a kadar 1-15 Temmuz arası bi tur yapmayı düşünüyorum. Eşim ve oğlumla 3 kişilik bi seyahat olacak. Bizim bıraktığımız yerden de siz devam edeceksiniz anlaşılan :smiley:)) Şimdiden hayırlı yolculuklar . Umarım mutlu bi seyahat olur....
 

cem cihan

Kamp II
Mesajlar
365
Tepkime Puanı
0
Yer
istanbul
Ynt: 1-15 temmuz giresun-gürcistan tavsiyeleriniz

itfaiyeci' Alıntı:
merhaba 1-15 temmuz trasporter aracım ile hanım ben 4 çocuk giresun sahilden gürcistana orda depoyu fulleyip iç bölgelerden dönerek sivas koyulhisarda noktayı koymak istiyorum yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum 1.mesele araç babamın üstüne sınır geçişim nasıl olacak
2.konaklama mümkünse araç içinde olacak
3.yeme içme en ucuzundan kendi imkakanlarımızla herhalde bim heryerde var özel yemekler hariç
vb.
Bilgi dahilimde olan aracın sizin üzerinize olması gerekli yoksa çıkıç yapamazsınız,Noterle konuşursanız babnızdan aldığınız uygun bir vekaletle geçiş yapabilirsiniz(ama tekrar gümr
ke sorunla karşılaşma ihtimaliniz yüksek )
 

itfaiyeci

dostluk kazansın
Mesajlar
366
Tepkime Puanı
7
Yer
karagümrük
Ynt: 1-15 temmuz giresun-gürcistan tavsiyeleriniz

teşekkürler bu arada bende eski karagümrük sultan mahaleliyim sarmaşık cad redif sk
 

yyalcin

Yeni Üye
Mesajlar
15
Tepkime Puanı
1
Ynt: 1-15 temmuz giresun-gürcistan tavsiyeleriniz

merhaba,
1-araç sizin adınıza ise sorun yok sizin adnıza değilse noterden vekalatname alacaksınız
2-Triptirk, uluslararası ehliyet ve gürcistana ait zorunlu trafik sigortası istenmiyor.
3-Yemek fiyatları Türkiyeden ucuz
4-Batum da dil sorunu olmaz halkın büyük coğunluğu Türkçe konuşuyor.
5-Yerel halk biraz tehliklei araç kullanıyor yollarda dikketli olunuz.
 



orca_as

Yeni Üye
Mesajlar
5
Tepkime Puanı
0
Yukarıda yazılanlara ek olarak, eğer yanınızda kimliğinde resim olmayan çocuk varsa yaşı ne olursa olsun gümrükten geçemezsiniz. Mutlaka kimliğinde resim olması gerekiyor.
Ayrıca "asla yanınıza aspirin bile olsa İLAÇ ALMAYINIZ". Ciddi canınızı sıkarlar.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

BENZER İÇERİKLER



GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
102,646
Mesajlar
1,508,020
Kayıtlı Üye Sayımız
171,153
Kaydolan Son Üyemiz
Eyüp Yilmaz

SON KONULAR

BENZER İÇERİKLER



ÖNEMLİ UYARILAR
HAYATİ UYARI: Forumlarda yer alan tüm konular sadece referans amaçlıdır ve içeriklerinde hayati risk taşıyan tehlikeli spor ve benzeri özel uğraşılar olabilir. Lütfen forumlarda okumuş olduğunuz spor veya özel uğraşıların uzmanlarından yardım almadan kendi başınıza denemeye çalışmayın. Aksi halde meydana gelebilecek aksiliklerden dolayı gerek forum yöneticileri, gerekse içerik yazarları hiçbir sorumluluk kabul etmeyeceklerdir.

TELİF UYARISI: Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur.

SORUMLULUK REDDİ: Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Gezenbilir ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.

GEZENBİLİR SUNUCULARI: Yüksek Teknoloji ve Güvenlik Sistemleriyle Donatılmış, Merkezi Ankara'da Bulunan, YS-308 Yer Sağlayıcı Belge Numaralı ve %100 Yerli Sermayeli VERİTEKNİK Şirketi Tarafından Barındırılmaktadır.

Copyright © 1999 - 2022 Gezenbilir
DMCA.com Protection Status
Üst